Kapitan Korsakov/ Support: Mind Rays (Autumn Falls)

pop / rock / song
za26.11.16

NIEUWE PLAAT PHYSICAL VIOLENCE IS THE LEAST OF MY PRIORITIES

Kapitan Korsakov is terug. Na een rustpauze met focus op Raketkanon nam frontman Pieter-Paul Devos zijn collega's Pieter Van Mullem (bas) en Sigfried Burroughs (drums) opnieuw mee naar Chicago's Electrical Audio Studios.

Nieuwe plaat heet Physical Violence Is The Least Of My Priorities, en werd opgenomen en gemixt door levende legende Steve Albini. De opvolger van Stuff & Such uit 2012 toont de ware aard van KKK: compromisloze noiserock, catchy melodieën in een bad van distortion en hartzeer. Een verademing in tijden van matige radio-vervuiling!

SUPPORT: MIND RAYS

Voorprogramma is Mind Rays: een rauwe mix van punk, garagerock, noise en psychedelica uit Gent. In 2015 brachten ze een split 7" uit met Teen Creeps op Oddie Records en een cassette op Gnar Tapes en Burger Records. Hun eerste langspeelplaat wordt verwacht begin 2017.

I.H.K.V. AUTUMN FALLS.

Autumn Falls is het jaarlijkse indoor festival van booker Toutpartout. Een maand lang krijg je op verschillende locaties een boeiende line-up van alternatieve muziek voorgeschoteld, met kersverse ontdekkingen naast gevestigde waarden. Bekijk het volledige programma.

I.s.m. Democrazy , i.h.k.v. Autumn Falls

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?