Intergalactic Lovers

pop / rock / song
di25.03.14

De Belgische sabbat van Intergalactic Lovers is (eindelijk!) voorbij. Na het succes dat volgde op het debuut 'Greetings & Salutations' (lees er gerust de reacties op na van HUMO, De Standaard of Enola en u weet wat we bedoelen), dook de band in een Toscaanse studio met producer Thomas Harsem om te werken aan een ambitieuze opvolger.

Het resultaat is er naar. De band is duidelijk gegroeid, zonder daarbij de sound te verliezen die hen zo geliefd maakt: catchy melodieën, een vibe waar zelfs muurplanten van aan het dansen gaan en natuurlijk de prachtige stem van Lara Chedraoui. Voor de opvolger heeft het viertal heeft de lat nog hoger gelegd. Je hoort een album met een persoonlijker geluid gedrenkt in melancholie.

Tussen de opnames door zijn Intergalactic Lovers ook aan hun internationale verhaal blijven werken. Met debuut 'Greetings & Salutations' hebben ze zowel in Duitsland als in New York, Toronto en het prestigieuze SXSW festival in Texas gespeeld.

Nu, twee jaar nadat ze de AB uitverkochten én platspeelden (**** van De Morgen!), staan ze er weer. Een vreugdedansje is dus wel op zijn plaats. Het concert volgend jaar in AB is alweer hopeloos uitverkocht, maar gelukkig kan u de Lovers ook in Gent aan het werk zien. En wel in de wonderschone concertzaal van Handelsbeurs. Als u ons nu wilt excuseren, wij gaan onze rode loper stofzuigen.


I.s.m. Democrazy

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?