Ha'fest: Radio Crochet

overdag
za10.05.14

Ook bij regenweer gaat Radio Crochet door! Hou onze website in de gaten voor alle informatie.

De muziek voor Radio Crochet is intussen beschikbaar. Neem een kijkje op de pagina met de partituren. Maar laat je niet afschrikken als je er niet wijs uit geraakt: Wim Opbrouck helpt je er doorheen.

In het kader van Ha’fest vindt op de Kouter Radio Crochet plaats, een groots concert waaraan iedereen kan deelnemen. Ben je muziekliefhebber, speel je een instrument of zing je op de fiets? Zorg dan dat je er bij bent.

Jij en alle andere muzikale Gentenaars, toeristen en passanten vormen één groot orkest op de Kouter, geleid door theatermaker en acteur Wim Opbrouck (NTGent, In de Gloria, In Vlaamse Velden). Peter Vermeersch (FES), Karen Willems (Zita Swoon Group, Inwolves) en Roland Van Campenhout hebben bekende liedjes herwerkt. Kom meezingen en -spelen op de tonen van 'De fanfare van hoger en dorst' en neurie de 'Bolero' op kazoo.

De muziek is toegankelijk voor iedereen of je nu een geschoold muzikant bent of een douchezanger, iedereen komt aan zijn trekken. De Propere Fanfare zorgt alvast voor de opwarming en een dansje dat je ter plaatse kan aanleren (14u30 en 16u30). Bekijk de repetitie-opnames met het dansje voor Ya Mustafa.

De dag wordt afgesloten met het concert van BaBa Zula feat. Fred Frith / De Dolfijntjes XL in de concertzaal.

Kom hier meer te weten over het praktische verloop van Radio Crochet.

Dit evenement vindt plaats in het kader van Ha’fest, het vierdaagse festival van de Handelsbeurs. Bekijk het volledige programma en schaf je snel nog de laatste losse tickets aan. Radio Crochet is uiteraard gratis.

Locatie

Kouter
Bekijk op Google Maps

In het kader van

Ha'fest

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?