Ha'fest: Radio Crochet

overdag
za14.05.16

GROTE SINGALONG

Ha’fest is meer dan luisteren alleen. Tijdens Radio Crochet kan je zelf aan de slag. Samen met alle andere muzikale Gentenaars en passanten maak je deel uit van één groot orkest, en kan je je uitleven met liedjes uit het collectieve geheugen.

Ben je muziekliefhebber, speel je een instrument of zing je op de fiets? Tijdens Radio Crochet kan je je helemaal laten gaan. Wim Opbrouck, begeleid door een fantastische band met o.a. Peter Vermeersch (FES), loodst je als kapitein van dienst door de nummers heen. Wie geen instrument heeft, krijgt een kazoo cadeau. Of je kan natuurlijk ook gewoon lustig meezingen. Een Radio Crochet medley en de Gentse klassieker ‘De fanfare van honger en dorst’ zijn inmiddels met Radio Crochet vergroeid.

Dit jaar gingen ook de kinderen van de wijk Nieuw Gent aan de slag. Onder begeleiding van Kapinga Gysel (Zita Swoon Group) & Lisa Couck maakten ze het nummer 'Wij dromen'. Het resultaat kan je tijdens Radio Crochet zelf ervaren door gewoon mee te komen zingen (of brullen). Welkom!

De muziek en tekst staan online!
>> Neem een kijkje naar de partituren

Vragen? Mail naar claire.vantrimpont@handelsbeurs.be

Dit concert vindt plaats in het kader van Ha’fest, het muziekfestival van 11 tot en met 14 mei in en rond de Handelsbeurs. De volledige line-up omvat een avond met jazz electronics, een live filmsoundtrack met Jóhann Jóhannsson, een creatie met Chantal Acda in de Sint-Jacobskerk en progressieve jazzrock met o.a. Taxiwars. Radio Crochet is gratis.

I.s.m. Vzw Mais Quelle Chanson, WOCK, Brede School Nieuw-Gent

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?