Ha'fest: Kinderen spelen met Binti (6+)

voor kinderen
wo13.05.15

CREATIEVE MUZIEKWORKSHOP ROND MUZIEKBELEVING

Als je luistert naar muziek, voel je van alles kriebelen vanbinnen. Misschien doet een liedje je wel denken aan opa's gekke verhalen of springen in hele diepe plassen of dat enge monster in de kast. Soms maakt muziek je droevig, soms maakt ze je blij. Vreemd toch? Hoe komt dat eigenlijk? En is dat bij iedereen hetzelfde?

De zes enthousiaste zangeressen van Binti dompelen kinderen uit het eerste leerjaar onder in een avontuurlijk klankbad. Spelenderwijs krijgen ze enkele sleutels aangereikt die de deur openen naar muziek. In deze muziekworkshop zijn kinderen baas, maar ook hun ouders zijn welkom. Om te luisteren, om te ondersteunen, om mee te doen.

Illustraties bij de voorstelling over Binti het konijntje zijn van Suzan T'Hooft.

Voor deze workshop krijgt Binti deskundig advies en begeleiding van De Veerman, een kunstenorganisatie met focus op educatie en participatie.

Om het evenwicht in de groep te behouden, voorziet de Handelsbeurs max. twee volwassenen per deelnemend kind. Kinderen kunnen ook alleen meedoen.

Deze workshop vindt plaats in het kader van Ha’fest, het muziekfestival van 13 tot en met 16 mei in en rond de Handelsbeurs. Ook het grote meezingmoment tijdens Radio Crochet is plezant voor het hele gezin.

In het kader van

Ha'fest

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?