Gèsman

pop / rock / song
do20.04.06

CD-Presentatie "Omplof!"

Wie denkt aan West-Vlaanderen en muziek, denkt aan Flip Kowlier. Hij kan het ereplaatsje aan de top van het West-Vlaamse muziekfirmament maar beter koesteren. Jonge leeuwen als Gèsman staan te trappelen om in zijn voetsporen te treden en er los voorbij te lopen.

Gèsman is een collectief van zeven mannen dat het er roerend over eens is dat de wereld mag ontploffen. Dat is meteen ook de titel van hun nieuwe plaat, “Omplof!”, die ze in de Handelsbeurs aan het Gentse publiek willen voorstellen. Maar dit is alles behalve zwartgallige doemdenkersmuziek. Nummers met een tragische ondertoon worden op vrolijke deuntjes gezet, ruige teksten krijgen een catchy riff mee… Gèsman draait heerlijke tegenstellingen in zijn songs en dat wérkt.

Voor deze nieuwe plaat kreeg de groep hulp van producer Reinhard Vanbergen (Das Pop), van muzikanten als Wim Opbrouck en Isolde Lasoen én van een klassiek strijkkwartet. Garantie voor goede kwaliteit. Maar ook live zet Gèsman keer op keer een strakke set neer. Niet te missen wil je op de hoogte blijven van wat groeit in Vlaanderens muzikale voortuin!

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?