Foyer Matinee: Tutu Puoane & Ewout Pierreux

jazz
zo16.10.16

JAZZ EN SOUL OP ZONDAG

Elke derde zondag van de maand kan je in de foyer van de Handelsbeurs terecht voor een sfeervol aperitiefconcert. Hele families van muziekliefhebbers scharen zich rond gepassioneerde uitvoerders uit de jazz, klassiek en wereldmuziek. Het charmante duo Tutu Puoane & Ewout Pierreux bijt met songs gedrenkt in jazz en soul de spits af.

PUOANE?

Zangeres Tutu Puoane staat garant voor soulvolle scats, diepe grooves en rijke harmonieën. Geboren en getogen in Zuid-Afrika, vestigde ze zich sinds 2002 in Belgische regionen, waar ze met haar warme stem de muzikale rijkdom van Afrika, Amerika en Europa verenigt.

IN DE HANDELSBEURS

Na haar ode aan New Yorkse jazziconen met het Brussels Jazz Orchestra keert ze terug naar de Handelsbeurs voor een intiem concert. Hiervoor neemt ze haar vaste pianist en levenspartner Ewout Pierreux mee. Goed voor een gezellige zondagvoormiddag met warme jazzklanken en een onuitwisbaar stukje Afrika.

Zondagvoormiddag, 11 uur. Eerst wat gekuierd tijdens de wekelijkse bloemenmarkt op de Kouter. Dan de Handelsbeurs in. Muziekliefhebbers allerhande zoeken het beste plekje uit. En dan: muziek, tot de laatste tonen klinken. Weer een geslaagde Foyer Matinee.

In het kader van

Foyer Matinee

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?