Foyer Matinee: Taurus Quartet (Strijkkwartet)

klassiek
zo19.10.14

FOYER MATINEE TERUG VAN START

Elke derde zondag van de maand kan je in de foyer van de Handelsbeurs terecht voor een sfeervol aperitiefconcert. Met een glas champagne of fruitsap in de hand scharen families en muziekliefhebbers zich rond gepassioneerde uitvoerders van jazz, klassiek en wereldmuziek.

Het nieuwe Belgische Taurus Quartet bijt de spits af met o.a. het tweede strijkkwartet van Benjamin Britten, gecomponeerd op het einde van WOII en een van de allermooiste moderne strijkkwartetten.

TAURUS QUARTET

De leden van het Taurus Quartet hebben alle vier hun sporen verdiend bij de beste kamermuziekensembles en orkesten van het land. Met hun rijke ervaring maken violisten Wietse Beels en Wibert Aerts, altviolist Vincent Hepp en cellist Martijn Vink nu hun ultieme droom waar: een eigen strijkkwartet.
Hun drijfveren? Samenspel met diepgang, kracht en verfijning. Maar ook de zoektocht naar een eigen, unieke strijkersklank.

Taurus Quartet: Wietse Beels & Wibert Aerts (viool), Vincent Hepp (altviool), Martijn Vink (cello)

Dit concert maakt deel uit van Foyer Matinee , een reeks aperitiefconcerten in de Handelsbeurs tijdens de bloemenmarkt elke derde zondag van de maand. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang.

In het kader van

Foyer Matinee

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?