Flying Horseman

grensverleggend, krachtig
pop / rock / song
do02.03.17

BEZWERENDE NACHTBLUES

Flying Horseman kruipt met zijn nachtblues als een sluipend gif onder je vel. Meer dan ooit lijkt de band op een zeskoppig organisme met één hartslag en één zenuwstelsel.

De komende periode gaan ze verder aan de slag met onverwachte klankkleuren, verrassende songstructuren en vreemdsoortige invloeden tijdens een residentie in deSingel. Wees erbij voor de Gentse première.

MEER INFO

Het sextet neemt zich voor om een set te creëren waarin hun muzikale en thematische obsessies vrij spel krijgen en waarin de verschillende bandleden individueel meer dan ooit in de schijnwerpers komen te staan.

Het wordt een veelgelaagd muziekstuk met een uitgekiende belichting, waarin songs elk moment kunnen muteren tot kosmische instrumentals en waarin maatschappelijk engagement, woede, verontwaardiging en revolutionaire geestdrift hand in hand gaan met existentiële besognes en de intiemste verlangens.

Coproductie van Handelsbeurs Concertzaal, deSingel, AB, 4AD en C-Mine

Muzikanten

Bert Dockx (zang, gitaar), Milan Warmoeskerken (gitaar), Alfredo Bravo (drums, percussie), Loesje Maieu (zang, synth, percussie), Martha Maieu (zang, synth, percussie), Mattias Cré (bas)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?