DrummingCellist / Drago Ivanuša: ‘La Bête Humaine’

jazz
wo21.10.20

Gezien de coronacrisis kunnen buitenlandse muzikanten moeilijker naar België reizen. Daarom wordt dit concert geannuleerd. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum in het voorjaar. Tickethouders worden hiervan op de hoogte gebracht. 

Twee boegbeelden uit Ljubljana

DrummingCellist is de unieke muzikale visie van Kristijan Krajnčan. Hij combineert hedendaagse jazz, klassiek, filmmuziek en verwante genres in een nieuwe vorm van vertellen. Zet je schrap voor zijn uitdagende en kleurrijke aanpak.

De Sloveense Krajnčan is naast drummer en cellist ook filmmaker. Hij zoekt graag het terrein op waar die verschillende elementen elkaar ontmoeten. DrummingCellist is een ode aan onbegrensde mogelijkheden, een solo-atelier waarin jazz, Afrikaanse klanken en zelfs de invloed van Arvo Pärt kunnen samenkomen om een nieuw verhaal te vertellen.

Drago Ivanuša

Drago Ivanuša pianist/componist is een beetje de Sloveense Peter Vermeersch (Flat Earth Society). Hij componeerde zowel voor dans, theater als film en speelde bij verschillende bands. Als pianist is hij onnavolgbaar.

La Bête Humaine is één langgerekte ademstoot, een magische vertelling.    

foto © Jan Pirnat

Programma

DrummingCellist
Kristijan Krajnčan (drums, cello, elektronica)
La Bête Humaine
Drago Ivanuša (piano)

Dit is een concert met beperkte beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?