De Mens

pop / rock / song
do14.03.13

DE MENS WORDT 20!

In 2011 deed De Mens zo goed als niets.

Dat mocht wel eens. Sedert 1992, toen “Dit is mijn huis”, “Jeroen Brouwers (schrijft een boek)” en “Irene” verschenen, is Vlaanderens energiekste rocktrio nagenoeg onafgebroken aan de slag geweest.

Die twintig jaar werklust laat zich uitdrukken in songtitels - ongeveer 150 stuks, met hits als “Maandag”, “Sheryl Crow I need you so”, “En in Gent”, “Sex verandert alles”, “Ergens onderweg”, “Kamer in Amsterdam”, en recent nog “Ik droomde dat ik sliep”.

Ruim zeshonderd optredens, clubconcerten, theatershows èn festivaltriomfen: dat is de rest van het verhaal. De Mens is een vaste waarde die al die jaren in beweging is gebleven. Nu is het tijd om de balans op te maken. Ze schrikken er zelf een beetje van: De Mens is 20...

En dus: terugblikken en feest! Alle klassiekers, plus een aantal nieuwe nummers en verrassingen. Meezingen mag, wegdromen bij de meer bedachtzame momenten ook.

Frank Vander linden, Michel De Coster en Dirk Jans spelen voor u swingend en intiem. Én, met als muzikaal pluspunt, de piano’s en orgels van toetsenwonder David Poltrock.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?