De Kortste Nacht: ‘Gamelan Voices’

grensverleggend, ingetogen
wereld, pop / rock / song
€8 voor studenten
za22.06.19

Music from dusk till dawn

Elk jaar tijdens de zomerzonnewende kwamen onze heidense voorouders samen voor een uitbundig feest. Blaas de traditie nieuw leven in en beleef al de uren van de kortste nacht in de Handelsbeurs, met goed gezelschap en pure muziek.

Gamelan Voices

Als de nacht valt, komt de concertzaal tot leven. De bar serveert en iedereen zoekt met matjes en slaapzakken een plaatsje om zich neer te vlijen. Gamelan Voices, het liveproject van Tania Gallagher en Bart Demey (Nid & Sancy, Galacticamendum) neemt het over. 

Met dromerige ambient maakt het de brug tussen Oost en West, tussen Bali en Berlijn. Het resulteert in een mix van traditionele Balinese instrumenten en sussende elektronica.

En dan komt de zon op. Lange tafels met eerlijke kost staan klaar om samen te ontbijten, een nieuwe dag lonkt.

Foto © Juliane Noll

Extra info

Gamelan Voices
Tania Gallagher (zang, bas, gamelan, synths), Bart Demey (gitaar, synths, gamelan, yegog, treatments), Geoffrey Burton (gitaar, synth), Paul Mennes (modulaire synth), Maya Dhondt (piano), Lotte Vanhamel (zang, shruti, various), Mozes Mosuse (elektronica, zang), Pieterjan Vervondel (drums, zang, percussie), Jeroen Olyslaegers (stem), Nikkie van Lierop (harmonium, zang, shruti)

Schrijf je aan het begin van de avond in voor een Shiatsu massage van 30 min. De masseur vraagt €20 cash ter plaatse. De plaatsen zijn beperkt.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?