De grote FULCO internet show (6+)

pop / rock / song
families / jonge oren
livestreams
za05.12.20

Het concert is begonnen! Kijk nog mee of uitgesteld tot maandagavond 7.12.20.
Bestel hier nog je ticket

De grote FULCO internet show - vanaf 6 jaar
Voor kinderen, en nu ook voor volwassenen 

De Sint komt dit jaar niet door de schouw, maar via wifi. FULCO tovert tijdens het Sinterklaasweekend de Handelsbeurs om tot één groot parallel universum. 

Vanuit alle uithoeken van de concertzaal stuitert hij met zijn liedjes over je scherm en zingt hij over sms'ende mensen en de worstelingen van de Sint met rammelende ramgeheugens. Waar stopt de echte wereld en begint de digitale? Hoe kan iedereen alleen voor een computer zitten en kijken we toch allemaal samen? Niemand raakt er na dit concert nog wijs uit. 

FULCO en de internet show

Toetsenwonder Fulco Ottervanger maakt al jaren furore bij onder andere De Beren Gieren, BeraadGeslagen en Stadt. Vorig jaar bracht de Gentse Nederlander als FULCO zijn eerste soloplaat uit, waarop hij in heerlijk Nederlands de alledaagse waanzin bezingt in een badje van kleurrijke synths en lekkere drums. 

In een wilde mix van nummers uit deze prachtige popplaat, nooit eerder gezongen eigen kinderliedjes, en een paar toevallige botsingen met de Sint, brengt hij een fantastisch online knetterconcert voor jong en ouder. 

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?