Damien Jurado / support: Corrina Repp

pop / rock / song
do14.04.22

Dit concert werd verplaatst van 28.10.21. Tickets van toen blijven geldig. Tickethouders werden hiervan op de hoogte gebracht.

Tijdloze Amerikaanse indiefolk

Damien Jurado zit niet stil. Met zijn vijftiende studioalbum What's New, Tomboy (2020) bracht de Amerikaanse singer-songwriter zijn derde plaat uit in evenveel jaar tijd. Na zijn memorabele passage in de Sint-Jacobskerk keert hij terug naar Gent voor een intiem soloconcert.

In een uitverkochte en bitter koude Gentse kerk zagen we hoe Damien Jurado werd gewijd tot een singer-songwriter van het kaliber Will Oldham en Elliott Smith.

De Morgen ★★★★

Songs vol troost

Al 25 jaar lang zwerft Damien Jurado in zijn muziek rusteloos tussen fictie en realiteit. Elk lied is een miniatuur van het leven: soms fragiel, soms zelfverzekerd, altijd zoekend. Ook op zijn laatste album duikt hij aan de hand van kleine verhalen in de diepste vraagstukken. Hij belooft geen zekere antwoorden, maar biedt wel troost. 

Live bewijst de Amerikaanse songsmid keer op keer een performer van formaat te zijn. Begin 2018 speelde hij voor de Handelsbeurs nog een legendarisch soloconcert in de Gentse Sint-Jacobskerk. Nu werpt hij in de concertzaal een warm deken over je heen.

Support: Corrina Repp

De veelgeprezen gitariste en singer-songwriter Corrina Repp woont nu in LA, maar ze groeide eind jaren 90 op in Portland, waar ze een eigen plek veroverde terwijl ze haar geluid ontwikkelde. Corrina's muziek varieert van spookachtige folk tot verkennende gitaarmuziek en filmische pop, waarbij haar stem en instrument om beurten het middelpunt vormen.

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal
Foto © Josh Gordon

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?