Dag van de Dans: ‘Le Sacre du Printemps’

aanstekelijk
klassiek
overdag
voor jonge oren (6+)
€8 voor studenten
za28.04.18

De twee dansprestaties vinden plaats van 15u00 tot 15u30 en van 16u30 tot 17u00

Dansspektakel op de Kouter

Le Sacre du Printemps van Stravinsky is een iconische compositie. Een jaar lang gingen verschillende Gentse dansgroepen ermee aan de slag, elk op hun manier. 

Op de Kouter wordt het onder de regie van Alain Platel een pleinvullende massachoreografie. In samenwerking met de Handelsbeurs neemt ook de Gentse hip-hop groep Together We Stand, die te gast waren op het feest voor 15jaar Handelsbeurs deel aan het spektakel.

Dag van de Dans / 4de editie

Verder kan je op deze dag in heel Vlaanderen en Brussel genieten van voorstellingen, try-outs, dansfilms, workshops en (dans)interventies in de publieke ruimte.

Dag van de Dans benadrukt de verbindende kracht van dans. Dans laat ons toe elkaar te ontmoeten voorbij de taal en kan mensen, culturen en kunstvormen samenbrengen.

Van en met les ballets C de la B, Kunstencentrum Vooruit, Handelsbeurs Concertzaal, Danspunt, CAMPO, Platform-k Vzw, MUS-E Belgium Villa Voortman, VictoriaDeluxe Vzw, Bij' De Vieze Gasten, De Centrale, Folkloregroep Zdravets - Gent, Together We Stand, MUDA Kunstencentrum, KASK & CONSERVATORIUM School of Arts Gent, LUCA Sint-Lucas Beeldende Kunst Gent, Maya Sapera Dance Company, Refu Interi

Progamma

15u00
eerste voorstelling
16u30
tweede voorstelling

Locatie

Kouter
Bekijk op Google Maps

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?