Cram Ration ◉ livestream

jazz
livestreams
za30.01.21

Het concert is begonnen! Kijk nog mee of uitgesteld (+ 2 dagen). Tickets verkrijgbaar tot 1 februari om 22u. Bestel hier.

Improvisatie met elektronica en hoekige grooves

Met Cram Ration begint drummer Teun Verbruggen een nieuw en spannend project met jonge gitaarwolven Vitja Pauwels (Bombataz, Leap/Detach) en Cesar de Sutter - Pinoy (Peenoise, Bardo). 

De muziek klinkt soms luidruchtig, soms hoekig, maar altijd met oog voor dialoog en samenspel. De drums van Verbruggen vormen een stevige en daverende ruggengraat, de muzikale fantasieën en excessen van Pauwels en De Sutter-Pinoy gedragen zich als miniaturen of kleine schilderijen. Eigenzinnig, beklijvend, maar vooral ingenieus. Muziek vol innovatie en verbeeldingskracht.

Teun Verbruggen

Verbruggen zijn onophoudelijke zoektocht naar een verfrissend geluid en nieuwe manieren om drums te spelen, maken hem één van de meest gevraagde drummers met een indrukwekkende internationale cv. Zijn muziek is de ritmische motor achter bands als Flat Earth Society (FES) en zijn eigen projecten Othin Spake, Warped Dreamer, The Bureau of Atomic Tourism.

foto © Bram Goot

Powered by Baloise Insurance

Programma

Cram Ration
Teun Verbruggen (drums, fx), Vitja Pauwels en Cesar de Sutter - Pinoy (gitaar, fx)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?