Boomtown: Naima Joris

pop / rock / song, jazz
zo17.07.22

Boomtown - jazz / song

Naima Joris debuteerde vorig jaar op indrukwekkende wijze met een eerste titelloze EP. Vijf zwart omrande, intense songs die de pijn en het verdriet bij het verlies van iemand dierbaar een plaats proberen te geven. Breekbare en persoonlijke verhalen die een universele snaar raken en waar je als luisteraar troost, begrip en kracht uit kon puren.

Met de singles “Soon”, “Bellybutton” en “My Home” wist Naima meteen een sterk visitekaartje af te leveren. De titel van Radio 1 “Belpopbelofte”, een gesmaakte passage in Vive le Vélo en een MIA nominatie voor “Doorbraak” zijn maar enkele van de vele hoogtepunten die volgden.

In het najaar van 2022 krijgt dit verhaal een vervolg in de vorm van een eerste full album waarmee Naima en haar band in 2023 het clubcircuit zullen aandoen. Verwacht een unieke setting, songs die raken en troosten, een avond die je niet onbewogen zal laten. 

Programma

Band
Naima Joris (vocals, piano, guitar, saxophone), Niels Van Heertum (euphonium, trumpet), Vitja Pauwels (guitar), Lara Rosseel (double bass), Tijl Piryns (drums)

In het kader van

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?