BOOMTOWN - 21/07 tot 25/07/2015

pop / rock / song
di21.07.15

Tijdens de Gentse Feesten slaat Boomtown zijn tenten op voor de deur en in de zalen van de Handelsbeurs. Zowel binnen als buiten krijg je een brede waaier aan internationale bands en jong talent voorgeschoteld.

Alle info vind je op de website van Boomtown festival.

TICKETS VOOR BOOMTOWN?

Boomtown is in de eerste plaats een gratis festival: de Kouter met het hoofdpodium is vrij toegankelijk. Voor de concerten die in de Handelsbeurs en de Opera doorgaan, moeten wel tickets worden gekocht. Die zijn goedkoper als combiticket en in voorverkoop. Op het festival zelf zal je enkel nog tickets per concert kunnen kopen, tenzij het concert al op voorhand is uitverkocht. Want vol is vol!

LINE-UP

Gabriel Rios, Lambchop (US), Sun Kil Moon (US), Cold Specks (CA), Dans Dans, Flip Kowlier, Meuris, Blaue Blume (DK), Douglas Firs, Jacco Gardner (NL), Faces on TV, Chantal Acda, Love Like Birds, Yellow Straps, Oaktree & Avondlicht, The Germans, Stadt, Condor Gruppe, Unknown Mortal Orchestra, Tourist Le MC, BRNS, Team William, Bed Rugs, Hong Kong Dong, Soldier's Heart, Great Mountain Fire, Het Zesde Metaal, Yuko, Tora en Kenji Minogue.

Meer info: www.boomtownfestival.be en facebook.


Boomtown
Handelsbeurs Concertzaal

Locatie

Handelsbeurs, Opera Gent en op de Kouter

In het kader van

Boomtown

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?