Balkan Brass Battle - Night of The Gypsies

wereld / flamenco / fado
za28.05.11

Vanuit het wilde Oosten presenteren we de twee belangrijkste Gypsie Brass Bands van het moment samen op één podium! Ze treden in een concert aan voor de eerste 'clash' in de geschiedenis van de brass. Het wordt een 'Battle Royal', waarbij ze elkaar letterlijk van het podium zullen proberen blazen.

Fanfare Ciocarlia is geen onbekende in de Handelsbeurs, zij zorgden reeds tweemaal voor een uitverkochte 'Night of the Gypsies'. Boban Markovic is de onverslagen masterblaster die vooral bekendheid verwierf met zijn bijdragen aan o.m. de muziek bij de films van de lichtjes krankzinnige doch prettig gestoorde Emir Kusturica ('Arizona Dream', 'Black Cat, White Cat').

Dit wordt een avond vol wild entertainment, woedend én tegelijk grappig. Roemeense raggamuffins, furieuze Servische grooves, surround brass geweld, twee uur lang zullen de bands in een spannend duel strijd leveren en proberen respect bij elkaar af te dwingen. Twee uur strijd, zonder vuisten, met uiteindelijk één zwaargewicht kampioen 'Balkan Brass'! Wie zijn de échte 'Gypsie Kings'? Het publiek beslist...

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?