Allez, Chantez! * Benefiet

aanstekelijk
pop / rock / song
€8 voor studenten
do20.06.19

Samen zingen in de concertzaal

Allez, Chantez! is een sociaal samenzangproject. Het concept is eenvoudig: een keer per maand voluit in groep zingen. Luidkeels, soms in verschillende stemmen, maar vooral enthousiast en met liefde voor muziek. 

De zangcoaches loodsen de groep door bekende en minder bekende popliedjes, kleinkunst en de golden oldies vanuit het gezamenlijke geheugen. Goed voor een portie jeugdsentiment, zorgeloosheid en ontspanning. 

De Benefiet

Om vanaf september een nieuwe reeks zangsessies te realiseren, organiseren we een benefietsessie waar iedereen zijn steentje kan bijdragen. Wij blijven de zangsessies organiseren, maar we verwachten wel dat jij een extra inspanning doet en geeft wat je missen kan. 

Liedjesactie

Sponsor je favoriete meezinger en bepaal zo welke liedjes we zullen zingen op deze benefietavond. Voor €28 bestel jij een plekje voor jouw favoriete meezinger op onze playlist. 

Opbrengst

Met de opbrengst van de benefietsessie betaalt Allez, Chantez! de werkingskosten van de Gentse zangwerking voor het komende zangseizoen: auteursrechten, vergoeding van de zangcoaches en een stukje van het werk achter de schermen (planning, communicatie).

foto © Els Van Bosbeke
I.s.m. Allez, Chantez!

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?