Foyer Soirée: Relaas & Bony King solo

contagious, subdued
pop / rock / songs
Mon08.05.17

Muziek & waargebeurde verhalen

Iedereen heeft een verhaal, toch volgens het Gentse collectief Relaas. Op hun maandelijkse vertelavonden schudt de ene na de andere verteller een waargebeurde historie uit zijn of haar mouw.

Op deze derde Foyer Soirée serveren ze drie muziekverhalen, afgewisseld met zowel bekende als kakelverse songs van Bony King.

Relaas

De vertellers zijn in eerste plaats 'gewone' mensen, die stuk voor stuk een bijzondere anekdote uit hun leven delen. Maar ook bekende koppen deden inmiddels al hun relaas. Zo groeide de verhalenpoel op twee jaar tijd uit tot een potige verzameling, die je online als podcast kan beluisteren.

Van een uit de hand gelopen boksmatch en bevreemdende reizen naar het oosten tot Pascal Platels fascinatie met Trientje Potlood; inhoudelijk gaan de verhalen werkelijk alle kanten op. Een gemene deler: ze ontroeren, ze doen lachen of ze verrassen.

Bony King

Nieuwe nummers moeten rijpen. In de aanloop naar zijn vijfde album lost de Gentse singer-songwriter Bony King naast oude nummers ook recent materiaal. Denk aan fragiele songs van poëtische eenvoud en een scheut americana.

Belangrijke info

Deze vertelavonden verkopen steevast uit. Reserveer op voorhand je zitplaats.
De namen van de vertellers worden nog bekendgemaakt.

within the framework of

Foyer Soirée

Stay informed - Handelsbeurs newsletter

By subscribing, you agree the privacy statement of Handelsbeurs.
More information about the newsletters

Discount formula for regulary visitors

Take your advantage with the subscriptions and have a look at the season tickets.

Order tickets