Stef Kamil Carlens / support: Matt Watts

ingetogen
pop / rock / song
za03.02.18

Dit concert vindt plaats tijdens het Gentse Lichtfestival. De Kouter en dus ook de Handelsbeurs grenzen aan het festivalparcours. Lees hier onze vervoertips om de concertzaal vlot te bereiken.

Nieuw album onder eigen naam

Na een tiental muziekjaren grijpt Stef Kamil Carlens terug naar zijn roots: intieme rootsy songs. Op Stuck In The Status Quo staan prachtige harmonieën en zijn inventieve gitaarspel centraal.

Naast capriolen met Zita Swoon Group lag de focus van deze enigmatische frontman de jongste jaren op dans- en theatervoorstellingen als Nothing That Is Everything of recentelijk nog The Ballad Of Erol Klof. Dit eerste album onder zijn eigen naam vertolkt hij met een vijfkoppige band, waarbij live ook werk uit zijn inmiddels rijke repertoire niet zal ontbreken.

Ik heb weinig uit handen gegeven, en nauwelijks meningen van buitenaf gevraagd. Deze plaat heeft mijn groove, mijn soul, mijn ritmisch gevoel.

Stef Kamil Carlens

Een absolute aanrader

★★★★ – Cutting Edge

Support: Matt Watts

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts woont al enkele jaren in België. Na zijn bejubelde solo-album Songs From A Window (2014) bracht hij in februari How Different It was When You Were There uit bij het Antwerpse label Starman Records. De Standaard deelde prompt vier sterren uit.

Vergelijkingen met Nick Drake en The Tallest Man on Earth loeren om de hoek. Want als een ware troubadour duikt Watts met zijn songs in diezelfde snijdende weemoed.

Extra info

Laat tijdens dit concert je fiets herstellen door velovelo.
Reservatie via wouter@velovelo.be.

20u15 Matt Watts
20u50 Stef Kamil Carlens

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Nieuw: Foyer Soiree

De Handelsbeursfoyer verandert op de maandagavonden van Foyer Soiree in een huiselijke club.

Telkens stelt een muzikant of band in een intiem kader een nieuw project voor. Van jong Gents talent tot gevestigde waarden.

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸