Sophia

krachtig
pop / rock / song
vr24.03.17

'Beste comback van 2016'

Fans van Robin Propper-Sheppard, de frontman van May Queens, The God Machine en vooral van Sophia, kregen afgelopen zomer een ijzersterk concert van die laatste band te zien tijdens Pukkelpop.

Met ‘Resisting’ en ‘The Drifter’ kregen ze meteen twee emotionele opdoffers voorgeschoteld uit de nieuwste Sophia-plaat, As We Make Our Way (Unknown Harbours), de eerste in zeven jaar.

Oude bekende hits als ‘Oh My Love’, ‘So Slow’ en ‘Bastards’ namen het publiek in een emotionele wurggreep die hij niet meer zou lossen, aldus De Morgen over dit memorabele concert (****). Best comeback of 2016 volgens Humo!

Wat later deed hij dit kunstje nog eens over in een volle Ancienne Belgique. Dit voorjaar komt hij eindelijk nog eens naar Gent. 'Niet te missen' is een absoluut understatement.

support: HEISA

HEISA is een Belgische band die garant staat voor dynamische architecturen, gelaagde harmonieën en verrassende ritmes met een serieuze hoek af.

i.s.m. Democrazy

Progamma

20u15 support Heisa
21u15 Sophia

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Nieuw: Foyer Soiree

De Handelsbeursfoyer verandert op de maandagavonden van Foyer Soiree in een huiselijke club.

Telkens stelt een muzikant of band in een intiem kader een nieuw project voor. Van jong Gents talent tot gevestigde waarden.

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸