K's Choice: 'The Backpack Sessions'

pop / rock / song
do10.11.16

BROER EN ZUS IN DUO

In 2015 verrasten Sarah en Gert Bettens muziekminnend Vlaanderen met een meer dan stevige rockplaat The Phantom Cowboy, die vrijwel unaniem als de beste plaat uit hun oeuvre werd bestempeld.

Voor de 'Backpack Sessions' duiken de twee in hun rijkgevulde rugzak van smaakmakende songs, oud en nieuw, aangevuld met een aantal fraaie en verrassende covers. Een broer-zus-combinatie enig in België.

THE PHANTOM

Alain Johannes, een vaste kompaan van Foo Fighters-frontman Dave Grohl, nam de productie van The Phantom voor zijn rekening en liet er gewillig een heerlijk grunge-sausje op los. Maar liefst vijf singles wisten de playlists van menig radiostations op te fleuren en ook in het live-circuit ging het de band voor de wind.

HET DUO

Maar, wie het basisduo van K’s Choice een beetje kent, weet dat broer en zus twee muzikale gezichten hebben. Terwijl de band in voltallige formatie, kan knallen alsof zijn leven ervan afhangt, zo hebben Sarah en Gert in het verleden ook al bewezen dat ze met het grootste gemak de meer intieme toer kunnen opgaan.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Nieuw: Foyer Soiree

De Handelsbeursfoyer verandert op de maandagavonden van Foyer Soiree in een huiselijke club.

Telkens stelt een muzikant of band in een intiem kader een nieuw project voor. Van jong Gents talent tot gevestigde waarden.

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸