Foyer Matinee: Susanna

zo17.11.13

De Noorse zangeres Susanna Wallumrød is gekend als oprichter van ‘Susanna and the Magical Orchestra’ (2000), haar duo met pianist Morten Qvenild. ‘Wild Dog’ is intussen haar achtste album, als je de drie albums met ‘Susanna and the Magical Orchestra’, haar album ‘Jeg Vil Hjem Til Menneskene’ en het recente ECM album met Giovanna Pessi meerekent.

Susanna wordt geloofd om haar interpretaties van alom gekende liederen als Jolene, Hallelujah en Love Will Tear Us Apart. Ze bewees een uniek songschrijver te zijn met een eigen handtekening. Een concert van Susanna blijft dan ook hangen. Ze houdt je niet alleen vast met haar hypnotiserende stem, haar concerten zijn pure magie. Tijdens foyer matinee komt Susanna solo. Om de hele zondag op wolken te lopen…

Dit concert maakt deel uit van Foyer Matinee, een reeks aperitiefconcerten in de Handelsbeurs tijdens de bloemenmarkt op zondag. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang. Aperitief is inbegrepen in de prijs.

’s Avonds treedt Susanna Wallumrød in de Handelsbeurs ook op met Giovanna Pessi. Samen met deze Zwitserse barokharpiste brengt ze in het concert 'If Grief Could Wait' een ode aan Henry Purcell.

In het kader van

Foyer Matinee

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Nieuw: Foyer Soiree

De Handelsbeursfoyer verandert op de maandagavonden van Foyer Soiree in een huiselijke club.

Telkens stelt een muzikant of band in een intiem kader een nieuw project voor. Van jong Gents talent tot gevestigde waarden.

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸