Cabaret: Roy Aernouts

do10.11.11

Het uitgangspunt van 'De parabel van het probleem' is eenvoudig:

Iedereen heeft problemen! Dat is een waarheid die al duizenden jaren meegaat. Iedereen heeft ook recht op problemen. Vraag is: "wat doe je ermee?" In 'De parabel van het probleem' zoomt Roy in op zijn eigen problemen. Hij doopt zichzelf om tot Boy Roy en trekt zo met zijn gitaar in de aanslag de wijde wereld in op zoek naar… problemen!

Op zijn tocht ontmoet hij duistere figuren waaronder een dwerg, een filosoof en een grappenmaker. Hij wordt wakker in een bordeel en blijft als enige man over in een wereld die enkel nog bevolkt wordt door: vrouwen! Dit alles bezingt hij op zijn kenmerkende manier: speels en plagerig, subtiel en geestig! Want wat zou het leven zijn zonder problemen?

"De parabel van het probleem is avondvullend eloquent gezeur op niveau, muzikaal bijzonder fijn omlijst door schoon volk: op gitaar Craig Ward (ex dEUS) en op contrabas Hannes d'Hoine (DAAU). Het is een voorstelling om gezellig binnen te laten glijden. Een warm bad om in weg te zinken." De Morgen

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Nieuw: Foyer Soiree

De Handelsbeursfoyer verandert op de maandagavonden van Foyer Soiree in een huiselijke club.

Telkens stelt een muzikant of band in een intiem kader een nieuw project voor. Van jong Gents talent tot gevestigde waarden.

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸