Blind Date #5

aanstekelijk
klassiek
za25.03.17

Ben jij als leerkracht geïnteresseerd om je leerlingen te laten deelnemen? Neem contact op met ann@matrix-new-music.be.

In de bloemetjes

Een keer per jaar krijgen jonge amateurmuzikanten op het Handelsbeurspodium carte blanche. Er ontstaat een het-is-nu-of-nooit-klimaat met spannende uitvoeringen van nieuwe, vaak zelf gecomponeerde muziek.

Een publiek van onvoorwaardelijke fans zoals trotse ouders, vrienden en familie zorgt voor een warme en open luisterbeleving. Achteraf geen meningen over de kwaliteit van de uitvoering of de juiste interpretatie, enkel reacties uit de buik en uit het hart.

Meer info

Het programma van deze verjaardagseditie wordt nog niet verklapt, het is ten slotte een blind date. Maar weet dat je na één keer een gezonde appetijt ontwikkelt voor nog meer vers gecomponeerde muziek op je bord.

Dankzij de enthousiaste medewerking van leerkrachten en leerlingen van onder meer de muziekacademies van Sint- Niklaas, Gentbrugge, Leuven en Oud-Heverlee is Blind Date uitgegroeid tot een niet te missen concertavond. Evita Nossent is de presentatrice van dienst.

Blind date mini ism Matrix 12/3/2016

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Nieuw: Foyer Soirée

De Handelsbeursfoyer verandert op de maandagavonden van Foyer Soirée in een huiselijke club.

Telkens stelt een muzikant of band in een intiem kader een nieuw project voor. Van jong Gents talent tot gevestigde waarden, begin de week verruimend met Foyer Soirée.

Kraakpand

Shuffle. Vier bands in de mix

De immens gevarieerde muziekcollectie van de wereld ontdekken, daar is geen beginnen aan?

Kraakpand drukt voor jou de shuffle-knop in. Op deze intieme avond spelen vier bands afwisselend hun songs.